ВИДЕВ СЕРВИЗ

КАЧЕСТВО И КОМПЕТЕНТНОСТ

Услуги

Гуми

Функцията на гумата е надеждно да предава двигателни и управляващи сили за управление на пътя и поема всички въздействия, действащи върху шофирането на превозното средство на неравна повърхност.

Още

Изпускателни системи

Функцията на изпускателната система е безопасното премахване на горещи изгорели газове от горивната камера на двигателя извън превозното средство. Тя също намалява шума, генериран вътре в горивната камера.

Още

Амортисьори

Комфортното пътуване, доброто управление и контролът на превозното средство са значително повлияни от амортисьорите. Тяхната функция е бързо да абсорбират вибрациите на колелата и да предотвратяват вибрациите на оста на превозното средство.

Още

Спирачки

Ефективното и безопасното спиране зависи от оптималната координация на всички компоненти на съвременния спирачната система. Износена или повредена част може да наруши функционирането на цялата система и да застраши Вас и другите участници в пътния трафик.

Още

Акумулатор

Нефункциониращият акумулатор напълно ще парализира Вашия автомобил. Елате при нас, ние ще го заменим за вас!

Още

Климатик

Premio препоръчва старателно да проверявате климатичната си система  най-малко веднъж годишно.

Още

Смяна на маслото

Ще дадем за двигателя на Вашия автомобил марка масло с изключително високо качество на отлична цена!

Още

Проверка на геометрията на окачването

На нашето модерно оборудване можем да измерим точно и да отстраним всякакви отклонения.

Още

Съхранение на гумите

При смяната на гумите на Вашия автомобил, ние ще се радваме да ги държим на склад извън сезона в хранилището си. Тази услуга включва проверка на състоянието на гумите, измерване на остатъчната дебелина на протектора в мм, правилно съхранение на набора от гуми (включително джанти), като ги регистрирате и ги издадете на упълномощено лице.

Още